Beauty

Een kijkje tijdens de fs AGENCY Beauty persdag 2019

Je ziet het goed! Ik ben opnieuw op bezoek bij het PR bureau fs AGENCY. Eerder deze maand was ik al uitgenodigd voor de fs AGENCY mode persdag en schreef ik in het artikel ‘Persdag fs AGENCY; de nieuwe FW19 collecties’ over de nieuwste fashion items. Maar vandaag neem ik jullie mee in de beauty wereld van fs AGENCY.

Bij binnenkomst werd ik hartelijk ontvangen en zag ik een tafel vol lekkers; macarons, gebakjes en jus d’orange stonden voor de genodigden klaar. Eén ding is zeker; fs AGENCY is goed in het verzorgen van de pers. Maar waar de meiden van fs AGENCY nog beter in zijn is het presenteren van de nieuwste beauty producten. Allereerst mocht ik aanschuiven bij het merk Indeedlabs. Dit merk bestormde in 2011 de beautymarkt met hun product nanoblur. Inmiddels zijn ze vele beauty pareltjes rijker en mogen we ook deze onderstaande producten verwelkomen.

Indeedlabs

De defense30 en de bakuchiol reface pads zijn twee nieuwe producten die aan de Indeedlabs webshop zijn toegevoegd. Het merk is overigens ook te koop bij Douglas. De defense30 moisturizer versimpelt je routine en maakt er weer een gewoonte van om elke dag zonbescherming te gebruiken. De bakuchiol reface pads zijn een mooi alternatief voor Retinol en werken daarnaast ook exfoliërend.

Medik8

De tweede stop was bij het huidverzorgingsmerk Medik8. Medik8 heeft onlangs de Micellar Mousse op de markt gebracht. De Micellar Mousse is een heerlijke schuimreiniger die een stap verder gaat door een ultra-romige textuur te produceren die sneller en effectiever is bij het verwijderen van make-up dan micellair water en traditionele schuimreinigers. Ik heb de Micellar Mousse al mogen testen en de mousse laat een zachte schone huid achter en de mousse ruikt zo ontzettend fris! De geur doet me denken aan citroen. Heel fijn! En niet alleen ik vind de Micellar Mousse van Medik8 geweldig; de beautykenners ook! Dit product heeft namelijk een Dutch Beauty Award 2019 gewonnen.

Paula’s Choice

De volgende stop was een huidanalyse bij Paula’s Choice. Hoewel ik de huidanalyse apparatuur vaker heb zien staan op beauty events, was dit mijn eerste keer.

Het was mijn beurt, ik mocht mijn kin op het standaardje zetten en recht in de lens kijken. Even later werd mij verteld hoe de situatie van mijn huid was. Hoewel ik vaak last heb van een vettige huid, kreeg ik te horen dat ik een droge huid heb en ik dus hydraterende producten moet gebruiken. Ook exfoliëren zal mijn huid goed doen. Kwam dat even goed uit dat we de Paula’s Choice Omega+ Complex Moisturizer en de Skin Perfecting 2% Liquid BHA Exfoliant meekregen. Benieuwd naar de nieuwe Omega+ Complex Moisturizer? Over deze nachtcrème schreef ik eerder al een artikel.

Maui Moisture

Ook Maui Moisture is in de prijzen gevallen. Maui heeft namelijk de Dutch Beauty Award 2019 gewonnen voor de beste haarverzorging. De shampoos en conditioners van Maui Moisture zijn geïnspireerd door zorgvuldig geselecteerde en handgemaakte ingrediënten die afkomstig zijn van tropische eilanden zoals Maui. Binnenkort verschijnt er een artikel online over dit mooie merk.

4711 Eau de cologne

Het lijkt tijdens deze beauty persdag niet op te houden. Op de foto hieronder zie je namelijk weer een merk dat tijdens de Dutch Beauty Awards 2019 in de prijzen is gevallen.

De geur waarmee 4711 dit jaar in de prijzen is gevallen is de oranje 4711 Remix Cologne Edition 2018, verschillende herkenbare noten zijn sinaasappel, citroen en limoen. Echt een zalige geur voor de zomer! En ook de nieuwe Remix Cologne is een topper. Het kan bijna niet anders dan dat de paarse variant 4711 Remix Cologne 2019 volgend jaar ook in de prijzen zal gaan vallen. Deze ruikt eveneens lekker zomers, namelijk naar lavendel.

Hoop dat jullie het leuk vonden om mee te kijken tijdens de fs AGENCY Beauty Persdag 2019.

21 gedachten over “Een kijkje tijdens de fs AGENCY Beauty persdag 2019”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s