Beauty

Estée Lauder lanceert Pure Color Envy Lip Care collectie

Ontdek hoe zacht je lippen kunnen zijn met de nieuwe Estée Lauder Pure Color Envy Lip Care Collectie. Het is een complete lip-spa – lipbalm, lip volumizer, lip repair potion en de smoothing sugar scrub – die hydrateert en doet herleven. Deze nieuwe Lip Care collectie zorgt voor een gezond, vlekkeloos canvas voor het aanbrengen van lipkleuren. Bij ontvangst van de producten was ik zo benieuwd, dat ik de collectie direct ben gaan testen. Lees je mee?

Kijk eens hoe mooi deze nieuwe Estée Lauder Lip Care collectie is! De producten hebben allemaal een pastelroze kleur met een goud detail. De collectie heeft een erg luxe uitstraling en het is eigenlijk zonde om deze lipproducten te bewaren in je make-up tasje. ❤

#1 Pure Color Envy Smoothing Sugar Lipscrub

Droge of ruwe lippen? Masseer deze Pure Color Envy Smoothing Sugar Scrub van Estée Lauder zachtjes over de lippen om dode huidcellen te verwijderen en de lippen te verzorgen. Het resultaat? Heerlijk zachte lippen. De textuur van de scrub is fijn en het voelt niet grof aan op de lippen. Zie hieronder een foto voor een beter beeld van de scrub.

#2 Pure Color Envy Lip Repair Potion Lippenverzorging

De Pure Color Envy Lip Repair Potion van Estée Lauder is een all-in-one herstellende formule en herstelt en verzacht de lippen. De textuur is een gloss die lang vettig blijft en dat vind ik erg fijn.

#3 Pure Color Envy Color Replenish Lippenbalsem

Estée Lauder’s Pure Color Envy Color Replenish Lip Balm is een hydraterende balsem, die de lippen een hydratatie boost en een subtiel kleurtje geeft. Na het aanbrengen van de lip balm zag ik inderdaad een licht kleurtje. Zoals je hieronder op de foto kunt zien; je ziet de balm nauwelijks. Na gebruik voelde mijn lippen direct gehydrateerd!

#4 Pure Color Envy Lip Volumizer Lippenverzorging

Deze Pure Color Envy Lip Volumizer van Estée Lauder hoort de lippen onmiddellijk meer volume te geven. Bovendien worden de lippen gehydrateerd en verzorgd en geeft het ook weer een subtiel kleurtje aan de lippen. Natuurlijk heb ik dit product ook getest en ik zag helaas niet erg veel verandering qua volume. Maar wellicht reageert het product bij iedereen anders. De textuur voelt wat dikker aan dan #2 Pure Color Envy Lip Repair Potion.

Al met al ben ik na gebruik van de nieuwe Pure Color Envy Lip Care collectie zeer tevreden met de conditie van mijn lippen. Eerst had ik wat velletjes en waren ze wat aan de droge kant, maar als ik nu een lipgloss of lipstick aanbreng merk ik dat mijn lippen een stuk egaler en zachter zijn.

Prijs & verkrijgbaarheid

De collectie is vanaf nu verkrijgbaar bij alle Estée Lauder verkooppunten en online via www.esteelauder.nl. Elk product is te koop voor € 34,50.

Dit artikel bevat producten die beschikbaar zijn gesteld ter review

25 gedachten over “Estée Lauder lanceert Pure Color Envy Lip Care collectie”

  1. Nooit geweten dat er zoveel producten voor je lippen zijn. Ik ken natuurlijk wel een lippenbalsem maar herstellend en scrub ken ik helemaal niet. Fijne producten denk ik want je lippen mogen best meer verzorging hebben. Ik vind de lijn er erg mooi uitzien.

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s