About Bibi

Beauty By Bibi is een online magazine voor alle vrouwen die houden van beauty. Alle content wordt geschreven door Bianca. Ik hoor je denken ”Bianca?” Ja dat is mijn echte naam. Jullie mogen mij natuurlijk gewoon Bibi noemen. Als editor van Beauty By Bibi houd ik alle nieuwtjes rondom beauty, lifestyle en fashion in de gaten. Ook tijdens mijn fulltime job als Content Manager schrijf ik dagelijks over beauty, lifestyle en fashion.

Altijd ben ik op zoek naar fijne cosmetica producten, de nieuwste fashion items en gezellige hotspots. Tijdens mijn werkstage bezocht ik al leuke tentjes en winkeltjes en fotografeerde ik deze voor een buurtengids over Amsterdam. Dat is ook meteen mijn geboortestad. Je kunt dan ook regelmatig Amsterdamse hotspots terugvinden op mijn blog. Ik ben erg creatief en hou ervan om mijn beeldmateriaal zelf te schieten.

Door mijn jarenlange ervaring als beautyredactrice bij diverse tijdschriften, heb ik veel kennis over cosmetica. Je vindt mij dan ook regelmatig op beauty events, waar ik in aanraking kom met de nieuwste beautyproducten. Deze laat ik natuurlijk met alle liefde in (foto)reportages aan jullie zien. Daarnaast kun je op Beauty-by-bibi.com ook terecht voor productreviews.

Kortom, ik schrijf het allerliefste over beauty, maar graag neem ik je mee in alle dingen die ik leuk vind!

Beauty By Bibi bestaat sinds april 2017. Het begon met een Instagram account en later kwam hier het online magazine Beauty-by-bibi.com bij.

Veel plezier met het lezen van mijn online magazine!